close

Am adus editări, adăugiri și multe îmbunătățiri acestei cărți, din dorința de a fi cât mai completă pentru ceea ce vreau să transmit și cartea asta să fie cu adevărat terapeutică. De aceea, am scris mai mult despre experiențele mele dificile și cum le-am gestionat, pe lângă partea conceptuală, teoretică în care mă străduiesc să ofer câteva instrumente utile de (auto)cunoaștere.

Pentru că am trecut prin multe experiențe pe care unii le-ar considera tragice și mi-am păstrat inima ușoară și mințile întregi, de o vreme încoace tot vreau să împărtășesc abordarea mea și ceea ce m-a ajutat, din credința că fiecare putem contribui la o lume mai bună, sănătoasă, lucidă…și împreună suntem mai puternici decât separați.

Aceste pagini nu sunt scrise doar dpdv a unor teorii din psihologie, ci mai ales, sunt expuse experiențe, instrumente și abordări personale, verificate pe pielea mea și în colaborarea cu clienții mei.

Ce m-a ajutat să ridic măcar o geană și să fiu puțin mai trează are două rădăcini puternice:
  1. O depresie prin care am trecut, care m-a obligat să fiu sinceră cu mine și să găsesc o abordare utilă pentru a ieși din ea. Datorită acelei experiențe sunt terapeutul de azi
  2. Bărbații din viața mea, care mi-au oferit foarte mult și pe care i- am urmat cu plăcere și recunoștință. Datorită lor sunt femeia de azi.
Pentru claritatea exprimării, curaj, încredere, creativitate, perseverență și atâtea altele…

trebuie să le mulțumesc oamenilor care m-au urmărit de-a lungul timpului, care m-au citit sau au avut încredere să-și deschidă sufletul în fața mea, care mi-au fost alături în munca mea, indiferent dacă am colaborat, am fost criticată constructiv, privită cu îngăduință sau apreciată…datorită vouă astăzi sunt aici. Unde acest aici e un spațiu plin de idei, inspirație și drag, un loc împlinitor, de unde simt că am ce să ofer și să dau mai departe.

Vă mulțumesc pentru toți acești ani în care am evoluat împreună.

Iar celor cu care am colaborat în terapie…

vă mulțumesc nu doar pentru încredere, ci și pentru că m-ați inspirat prin povestea, starea, implicarea, feedback-ul și munca voastră…să dau din mine tot ce am mai util.

M-ați inspirat să-mi doresc să fiu nu doar un terapeut, ci și un om mai bun.

Vă mulțumesc!

Pentru comenzi: click aici

Costul cărții: 63 lei (transport inclus în preț)

Dacă vrei să comanzi două cărți, prețul este de 90 lei

Tags : featured

Leave a Response