close

Despre

Raluca Mureșan

Raluca Mureșan

De meserie Psiholog și Coach NLP, vocația mea este dragostea pentru oameni. Cred cu tărie în iubire, joc și umor, valori după care mă ghidez atât în viața personală, cât și profesională.

Mă fascinează mintea umană cu toate mecanismele ei, dar în același timp mă interesează să văd, să simt omul din spatele măștilor și a programelor.

Cum am ajuns aici?

Fiecare punct din linia vieții mele m-a adus în acest moment și fiecare decizie corectă luată, a contat pentru ca astăzi să pot fi aici. Prea puțin contează prin câte am trecut și mult mai important este ce am învățat din experiențele mele. Cert este că vreau să dau mai departe din ceea ce am, știu și mai ales…sunt.

De ce entuziasm?

Entuziasm vine din limba greacă și înseamnă Dumnezeu din interior. Mă reprezintă atât starea, cât și semnificația profundă a cuvântului. Pentru mine entuziasmul înseamnă să te uiți în interior și să te trezești. 

Am creat acest site pentru că vreau să ajut și în mediul online, să creez o comunitate cu oameni care sunt dispuși să renunțe la nefericire, minciună, dramă și să facă pași spre ei înșiși. 

Până în prezent am organizat (sub egida Entuziasm), zeci de workshopuri în România, am fost invitată ca speaker la evenimente de dezvoltare personală și îmi doresc să ajung cu Entuziasmul în cât mai multe orașe, apoi țări.

Dacă vrei să mă contactezi

Mă găsești pe Facebook, aici 

Îmi poți scrie la adresa muresanraluca@entuziasm.ro

Sau folosește formularul de contact și îți voi răspunde cu mare drag, cât mai repede posibil

De asemenea, am creat și grupul Entuziasm, pe facebook, unde te invit cu drag sa ni te alături dând click aici . În cadrul grupului poți pune întrebări, împărtăși experiența ta sau pur și simplu, să-l privești ca pe o sursa de motivație zilnică.

bloguri-dezvoltare-personala-top-100-2014

Entuziasm.ro este în top 100 bloguri de dezvoltare personală.

Te îmbrățișez cu dragoste…și entuziasm

8 Comments

 1. Felicitări, pentru acest început!
  M-aş bucura dacă v-aţi desprinde de clişeele NLP, care de fapt sunt tehnici Yoga brevetate de americani ca fiind ale lor. Din păcate, americanii, cu filosofia lor consumatoristă, au preluat doar FORMA, fără conţinut.
  Atunci când vei descoperi cât de mult vă contraziceţi singuri voi, cei care practicaţi NLP, veţi înţelege.
  Un exemplu simplu:
  Ce fel de NLP Practitioneri sunteţi voi, care ridicaţi în slăvi frazele afirmative, dar folosiţi NEGAŢII, în fiecare propoziţie SCRISĂ?!?
  Ce mesaj transmiteţi voi în acest mod? „What was good for father, is good enough for me”? Sau, poate celălalt… „Fă ce zice popa!”…
  Mai reflectaţi! 😉
  Repet: FORMĂ FĂRĂ FOND!
  Păcat că vă luaţi după reclame!

  1. Multumim Serban. Si multumim de asemenea si pentru parerea ta.
   Fiecare se ia dupa ce i se potriveste mai bine si ce ii este de folos. NLP, Psihologie cognitiva, PSihoterapie ericksoniana…am lucrat cu toate si consider ca nu conteaza numele sau renumele, ci scopul care e de fapt acela de a ajuta omul din fata ta. Acest site nu s-a nascut pentru a promova NLP-ul, ci pentru a promova dezvoltarea personala. Asa se explica contrazicerile pe care le vezi tu (probabil contraziceri intre ce stii ca inseamna NLP-ul si ce scriu eu aici). Eu nu ridic in slavi nimic, nici macar afirmatiile pozitive.Ba chiar am si afirmat ca nu au nicio valoare spuse asa in vant; de aceea pot folosi si negatii daca asa simt.
   Multumesc frumos pentru comentariu si sugestii.
   O seara minunata

  2. Cât NLP aţi studiat şi încercat, domnule, de sunteţi atât de radical?…
   Aveţi şi argumente concrete, la afirmaţiile dv.?
   „Păcat că vă luaţi”… după alţii! Prefer să cred că ceea ce aţi afirmat nu vă aparţine…

 2. Dumnezeu se adapteaza in functie de nevoie noastre.El exista si in negativ si in pozitiv.
  Dumnezeu se afla in spatele ochilor nostri iara el vrea sa se descopere in oglinda realitati,
  exterioare,mediul inconjurator este cel care lasa ca totul sa se manifeste asa cum este,omul
  este cel care doreste sa transforme.Dar amandoua ne ajuta la evolutie,si la trezirea celui,
  care a adormit atunci cand ne-am trezit in aceasta viata.Nu conteaza calea,drumul,pe care-l
  urmezi,ci scopul destinatia,imaginea de sine pe care ti-ai propus-o.Asa cum aurul se gaseste la adancimi mari,asa noi ne ascundem in intunericul mintii noastre,dar cand il descoperim el trebuie sa treaca prin focsi batai repetate,pentru a se transforma intr-o bijuterie,care apoi este oferita Divinitatii,Zeilor….
  Nu te opri in cuvinte caci adevarul se afla dincolo de ele.Nu te opri in imagini caci totul este o iluzie si in acelasi timp real
  Si tot ce spun este o oglindire a tot ce trebuie sa aflu.
  Fie ca lumina Divina sa ne duca spre realizarea scopului divin si tot odata la Eliberare,iara restul vine de la Sine

Leave a Response