Ralicilina zilei – Sărbători fericite

Ralicilina zilei – Sărbători fericite

Doza de astăzi este felul meu de-a vă ura Sărbători fericite!

Ani buni, chiar și mare fiind, speram undeva adânc, în secret, că totuși există Moș Crăciun și mi-ar putea îndeplini câteva dorințe. Ani la rândul mi-am împodobit bradul și casa cu luminițe și decoruri. O vreme îndelungată am căutat fără să știu, un cămin unde să simt că e sărbătoare în fiecare zi.

De copilă am cărat cu mine o aromă de suflet viu și deschis, cum am regăsit la străbunicii mei și un Crăciun simplu cu miros de scorțișoară îmbrăcată în râsete, cum tot la ei aveam parte.

Anul ăsta, simt că nu mai am nicio dorință pe care să o adresez lui Moș Crăciun, căci viața s-a ocupat prea bine de toate nevoile sufletului meu. Simt că sunt acolo unde îmi cântă inima și mi-am găsit căminul.

Încep să mă văd tot mai bine și sunt fericită.

Nu știu dacă o să pun beculețe și alte decorații, dar știu că am aprins o făclie în mine.

Sunt norocoasă. Și am parte de oameni care m-au ajutat să-mi rămân vie înăuntru sau să renasc atunci când a fost cazul. Iar un Om a avut grijă să-mi planteze semințe în așa fel încât să fiu văzută și să mă văd și eu când o fi momentul. Lui îi datorez cine sunt astăzi.

Și vouă vă sunt incredibil de recunoscătoare, căci ați luat parte la tot acest proces și drum, chiar și fără să știți poate.

Mulțumesc celor care mă citesc de atâta timp și au încredere în mine, mulțumesc că aveți răbdare când scriu rar, curiozitate când postez des și vă mulțumesc că mi-ați fost de-atâta timp sursă de inspirație, curaj, drag și motivație.

Mulțumesc celor care mi-au fost/îmi sunt clienți și care m-au impresionat, schimbat sau/și motivat cu schimbările lor.

Oricine ai fi, cel care citești acum asta, mulțumesc tare că mi-ai fost/ești prin zonă!

Vă doresc nu doar sărbători fericite, ci zile line care să treacă frumos și pe care să le simțiți pline de sens. Iar acolo unde nu e cu frumusețe și împlinire, aveți răbdare, tărie și nițică încredere.

Vă îmbrățișez cu dragoste și entuziasm!

Raluca Muresan

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *