Despre

Raluca Mureșan

Iubirea, Jocul și Umorul sunt valorile mele principale după care mă ghidez în viață. Nu cred în vocație ca formă fixă, dar cred în mijloace de transport (activități) care să mă ducă spre trăirea a ceea ce e important pentru mine și-mi dă sens. Orice activitate am ales să fac a fost pentru că îmi împlinea cel puțin o valoare importantă pentru mine.

Cred în potențialul uman, sunt fascinată de mental și încâlcirile/șmecheriile lui, dar și de capacitatea de a mă servi, atunci când eu îi dau direcția.

Am trecut prin multe (despre care mai scriu și aici), dar vreau să cred că experiențele vieții nu m-au închis și acrit, ci din contră. Iar om (omenoasă, umană) am devenit datorită unor bărbați din viața mea, pe care i-am urmat cu drag și recunoștință.

Scriu de la 5 ani și greu mă opresc (nici nu vreau), așa că pe acest blog îmi mai dau cu părerea despre oameni, relații, probleme interioare, viață.

  • Psiholog
  • co-fondator Fabrica de luciditate
  • vorbitoare la diverse evenimente de dezvoltare personală și spirituală
  • Fondatoare concept Stand up comedy Serios – un format de spectacol unde umorul se îmbină cu psihologia, teatrul și poezia pentru a livra subiecte serioase….și sufletul meu deschis în fața publicului.