close

Mulți oameni ar face orice ca să schimbe o situație și să-și rezolve o problemă, însă adesea, acel orice nu implică și ce trebuie și se poate face, așa că schimbarea are loc doar la nivel superficial – de simptom (ca să scape cât mai repede de o stare neplăcută de ex), nu la nivel profund – la cauză.

Majoritatea se uită doar la efectele din viața lor (probleme, depresii, emoții negative), fără să fie atenți la ce a condus către o anume situație și ce pot face în prezent.

Pentru că o bună perioadă de timp și eu m-am învârtit în cerc, știu cum e să fii confuz și mai știu și cât de eliberator e să te simți responsabil pentru viața ta, fiind atent și sincer cu tine. Așadar, prin această scriitură te conduc la cauzele reale ale problemelor tale…la rădăcină. Aici, o întreagă lume interioară abia așteaptă să fie descoperită, auzită, respectată și transformată, acolo unde e cazul.

Iar scopul cărții este să se facă utilă ca informații de bază, ca să-ți fie mai clar cine ești și pe ce drum vrei s-o apuci. În cunoștință de cauză.

În primă fază am scos acest material în format electronic (PDF) pentru clienții cu care lucram la cabinet, ca să aibă în scris aceste unelte cu care lucram pe parcursul ședințelor de terapie și să poată veni cu întrebări pe situații specifice. Apoi am pus-o și la vânzare în PDF și am obținut feedback-uri foarte bune.

Iar acum, am tipărit-o într-un format mic (12/16) și drăguț, ca s-o poți lua cu tine oriunde, să fie și utilă…și cochetă.

Nu este o carte oarecare, ci este o broșură terapeutică de poșetă!

Ce vei citi:

  • ABC-ul cognitiv din Psihologie și limitele lui
  • Ce sunt emoțiile? + Slăbiciunile noastre = imaginile/proiecțiile
  • Diferența dintre emoții și senzații/sentimente
  • Fuga de sine și poveștile pe care ni le spunem/discrepanța dintre povestea ta și realitate
  • ABC-ul Motivațiilor – rădăcina și cauza reală
  • Cum să fii conectat cu tine și sufletul tău
  • Curățenie interioară și atenție

Pe scurt, cărticica asta este ca o terapie de buzunar, care îți poate clarifica multe lucruri de bază pentru a trăi o viață mai conștientă. Informațiile prezentate aici sunt echivalentul a 2-3 ședințe de terapie.

  • Nu este un material de psihologie clasică, ci este o broșură despre și pentru viață. Pe bune!
Cost: 52 lei (taxe de transport incluse în preț)

+ Ai acces la un grup pe Facebook pe care-l voi crea special pentru a ține legătura cu cei care au ajuns la aceste informații și vor să primească lămuriri pe situații concrete. Și acolo avem posibilitatea de-a spune ce am observat, ce nuanțe mai vedem, ce rezultate avem, etc.

Poți comanda cartea intrând în secțiunea de Shop a blogului aici: https://entuziasm.ro/produs/fii-atent-si-lucreaza-la-radacina-brosura-terapeutica-tiparita/ 

sau dacă ți-e mai ușor, completând direct formularul de aici, unde îți ia câteva secunde să comanzi cărticica:  https://goo.gl/forms/jXN10kjzWDPd6cL73

Câteva feedback-uri de la cei care au citit cartea deja:

“Mi s-a luat un văl de pe ochi când am înțeles ce sunt de fapt emoțiile. De o perioadă, nu mai decid emoțional și deși mi-a fost greu la început, acum îmi pare că lucrurile mi-s mult mai clare și ușoare. Viața parcă își deschide brațele spre mine” – M. B.

“Deși m-am crezut ușă de biserică, mi-am dat seama că nu sunt, dar am înțeles din cartea ta că judecata nu-i o soluție așa că acum iau alte decizii, fiind atentă la motivațiile reale. Încă mi-e greu, dar sunt pe drumul bun. Și simt asta pentru că dorm liniștită și împăcată” – O.P.

“Am avut atacuri de panică și după ce am citit materialul tău, pur și simplu le-am ignorat o vreme și am zis că pot trăi și cu ele, dar văzându-mi de treaba mea, cum ziceai tu. Și fiind atentă la emoțiile și poveștile din capul meu, fără să le validez, apoi fiind atentă la cum mă port cu oamenii, s-a schimbat ceva în interiorul meu, căci dintr-o data simt că pot respire liniștită” – V.M.

“Cred că acest material este pentru oamenii care chiar vor să schimbe ceva cu adevărat la ei și vor să fie atenți la cauza reală, să depună efort pentru decizii mai conștiente. Dacă nu vrei asta, arunci cărticica pe geam, căci nu-ți oferă tehnici, ci îți spune ce să observe. Dacă vrei însă să trăiești mai conștient de tine și sincer cu ce vezi, cartea asta e aur curat ” – A. I.

“La început, observându-mi emoțiile negative și oprindu-mă din poveștile mentale care voiau să fie validate, mi-am dat seama că și emoțiile pozitive au scăzut în intensitate. Atunci, pur și simplu mi se părea că viața așa e plictisitoare. Dar am avut răbdare, că preferam plictiseala în locul disperării și a suferinței. Acum nu aș ști cum să-mi descriu viața. Dar simt că e magică!” – C. T.

“Dacă dădeam de informațiile astea mai devreme, îmi era mult mai ușor că economiseam o grămadă de timp, bani și energie risipite aiurea. La început te-am subestimat și mă gândeam că nu-i nici o rădăcină, dar pe măsură ce eram atentă la mine și motivațiile mele, am văzut că în tot și toate, acolo e rădăcina. Știu că te-ai săturat să auzi formularea cu Mi-a schimbat viața, dar mie chiar mi-a schimbat viața materialul ăsta.” – B. L.

“Simplu de citit, ușor de înțeles, conștientizări profunde de îndată ce începi să te observi”

“Nu mai pot să mă mint sau să mă las păcălit. de când știu de emoții și motivații. Atât cât mă văd și îi văd și pe ceilalți. Și mi-am dat seama cât de fine și reale sunt senzațiile mele, dar ce forță au de când le ascult.” – D. V.

“După ce am terminat de citit, paraziții mei se tăvăleau pe jos și-mi puneau în față tot felul de scuze ca să cred că nu-i chiar așa sau să mă agăț de o neînțelegere, dorință, orice, doar să nu mă lase. Pesemne că simțeau că de-acu îi văd. Mi-e atât de clar că am hrănit o viață partea parazitară și acum mă doare pentru că se curată ceva…Am făcut 4 ani de terapie și nu a avut efectul pe care l-a avut cărticica asta în 2 luni de când practic ce scrie acolo. Mersi! ” – A. M.

Dacă vrei și tu broșura terapeutică, o poți comanda de la secțiunea Shop sau completând formularul aici: https://goo.gl/forms/jXN10kjzWDPd6cL73

Te îmbrățișez cu dragoste și entuziasm

Tags : featured

Leave a Response