close
Dezvoltare personală

Fii atent și lucrează la rădăcină

Mulți oameni ar face orice ca să schimbe o situație și să-și rezolve o problemă, însă acel orice adesea nu implică și ce trebuie, așa că schimbarea are loc doar la nivel de simptom (ca să scape cât mai repede de o stare neplăcută de ex), nu la cauză. Majoritatea se uită doar la efectele din viața lor (probleme, dezechilibre sau orice nu le convine și le dă o stare negativă), fără să fie atenți la ce a condus către o anume situație și ce pot face în prezent.

Ai mai citit prin articolele mele (sau în postările de pe Fb) despre motivație, iar dacă ai participat la unul din evenimentele organizate de mine, cu siguranță știi despre ce e vorba în acest PDF. Prin această scriitură te conduc la cauzele reale ale problemelor tale…la rădăcină.

Participanții la workshopuri și clienții mei, mi-au spus că ar prinde bine un material scris, unde să aibă negru pe alb acele informații, în detaliu. Și pentru că primesc multe întrebări cu privire la subiectele abordate aici, acum m-am mobilizat să creez această cărticică electronică. Vă mulțumesc că m-ați provocat să scriu, mai ales că și eu mi-am mai clarificat niște mici detalii scriindu-l.

În acest material am pus cele două “instrumente” cu care lucrez în terapie și care au dat rezultate foarte bune atât în cazul meu, cât și a clienților mei.

Ce vei citi în PDF-ul Fii atent și lucrează la rădăcină

– ABC-ul Cognitiv din psihologie.
– Ce sunt emoțiile
– Senzațiile și sentimentele
– Fuga de sine
– Discrepanța dintre povestea ta și cine ești tu cu adevărat
– ABC-ul motivațiilor – rădăcina
+ alte subiecte la fel de interesante pe care te las să le descoperi tu

  • Nu este un material de psihologie clasică, ci este o brășură despre și pentru viață. Pe bune!

Prețul

Deocamdată, pentru că vreau să ajungă la multă lume acest material, prețul este de 5 euro

PDF-ul Fii atent și lucrează la rădăcină îl poți cumpăra direct cu cardul de aici și ai acces imediat la el.

Dacă vrei să-l achiziționezi prin transfer bancar/să depui banii direct la bancă/paypal, trimite-mi un mail la adresa muresanraluca@entuziasm.ro și-ți voi da datele necesare + acces la material (după confirmarea plății)

Te îmbrățișez cu dragoste și entuziasm

Tags : featured

2 comentarii

Leave a Response