Ralicilina zilei-Prietenii de pe Facebook

Ralicilina zilei-Prietenii de pe Facebook

Pe alocuri, am mai văzut scris pe Facebook câte un status unde oamenii se plâng că pe Facebook nu există prieteni, ci doar tranzacții de like-uri și inimioare.

Iar eu aș sugera atunci să fiți mai atenți la oamenii pe care-i urmăriți și urmați, la cum îi evaluați, să fiți atenți la cei cărora le dați add și-i țineți aproape; până și pe Facebook.

Uită-te atent în lista ta de prieteni Fb. Scrie-le oamenilor, vorbește cu ei, faceți un video-call ca să vă cunoașteți mai bine, să petreceți timp împreună sau pentru a împărtăși ceva. Apoi, unde simți, mută întâlnirile în afara Facebook-ului. Apropie-te de oameni (fie ei și pe Facebook), înainte să susții că nu există.

Și întreabă-te sincer, tu cu tine, ce beneficiu îți aduce ideea că nu găsești oameni faini. Ce obții plângându-te, ce convingeri ai despre oameni sau despre platforme de socializare? Etc. Întreabă-te orice vrei tu, care te-ar putea scoate din zona de confort a unei păreri, în caz că vrei să vezi ceva adevărat, doar fi sincer cu tine.

Eu am mulți oameni dragi în lista de Facebook. Când scriu un status, pun o poză sau orice…și îmi dă cineva o inimioară, știu și simt că e chiar din suflet. Mă simt instant aproape de omul ăla și îl îmbrățișez cu gândul. Căci o foarte mare parte din prietenii mei de pe Facebook îi cunosc ori personal, ori mi-au fost clienți, ori i-am văzut la evenimente, ori am avut o legătură cu ei, ori îi admir și urmăresc la rându-mi. Sau sunt oameni pe care nu i-am văzut încă live, dar am vorbit sau ne-am apreciat muncile. Dar absolut fiecare om din lista mea, e în my friends pentru că mi-l doresc acolo.

Când deschid Facebook-ul mă umplu de recunoștință pentru că mulți oameni mi-au fost aproape, m-au ajutat, i-am ajutat…nici nu mai contează care pe care, însă există o apropiere.

Iar o bună parte din prietenii pe care-i iubesc și familia mea cu care locuiesc acum, i-am cunoscut inițial pe Facebook.

Convingerea mea a fost dintotdeauna că pot da de oameni foarte foarte frumoși ORIUNDE, fără excepție. Măcar un om fain, tot există, oriunde ai fi.

Așadar, apropie-te de oameni…înainte să zici că nu există Oameni și prietenie. S-ar putea să-i ai deja în lista ta de Facebook.  

Raluca Muresan

One thought on “Ralicilina zilei-Prietenii de pe Facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *