Cum se spală fiecare zodie pe mâini

Cum se spală fiecare zodie pe mâini

A se reține că acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Orice asemănare nu este pur întâmplătoare.

Să purcedem cu ochi de Mama Omida și să vedem cum se spală fiecare pe mâini, în funcție de zodie.

Berbec

Repede. El se spală din mers. Nu înțelegeți greșit; respectă regula celor 20 de secunde, atâta că chiuveta lui este portabilă, adaptată nevoilor și stilului lui de viață. Are răbdare doar în timp ce face ceva.

Recomandare: sticluțe cu dezinfectant, că i se potrivesc. Sau o stropitoare.

Taur

Taurul se spală pe mâini cu înflăcărare și fanatism. Nu există nimic mai important pentru el acum, așa că se uită la mânuțele alea două și le dezinfectează până la gât, câte 20 de secunde pentru fiecare milimetru de piele. Apoi reface cele zece porunci, forțându-i și pe ceilalți la tortură. Deviza lui e “Mai bine dezinfectat, decât îmbălsămat”.

Recomandare: crema hidratantă de mâini.

Gemeni

De două ori. Căci după prima dezinfectare, intră în îndoieli. „Dacă nu m-am spălat cum trebuie?”, „Dacă ceva e greșit la mine?”, „Dar dacă e ceva greșit la ceilalți? Sau poate chiar săpunul ăsta…?”

Și până își duce cu demnitate procesul interior, schimbă săpunul (după ce citește recenziile la el) apoi rămâne mândru și satisfăcut că în sfârșit a izbutit să ducă ceva până la capăt. De două ori.

Recomandare: Fă economie la apă și spală-te în prezența unui Taur sau a unei Fecioare.

Rac

Cu emoții și sudoare. Întregul proces de spălare a mâinilor este unul emoționant pentru raci. Ba sunt supărați că săpunul nu miroase cum vor ei, ba sunt entuziasmați că au rezistat 20 de secunde. Ba sunt nervoși că trebuie să se supună regulilor, ba sunt zen, amintindu-și că-i așteaptă uleiuri esențiale cu levănțică. După ce momentul telenovelistic se încheie, ei ori se vor ascunde în camere, ori vor ieși în lume să le amintească și celorlalți să se spele pe mâini.

Recomandare: Relax, take it easy!

Leu

Maiestuos, cum altfel? Leii se îmbracă frumos și uitându-se mândrii în oglindă, se spală 40 secunde, amintindu-și cât de minunați sunt ei. Își vor face apoi un selfie care va zbura direct pe Instagram si Facebook, cu îndemnul #StaiAcasa și #Spala-tePeMainiCaMine, amintindu-ți zodia lor unică, #Leu sau #AscendentÎnLeu.

Apoi se vor gândi cum să mai dramatizeze sau să se entuziasmeze teatral, în fața unui public imaginar.

Recomandare: 2 pastiluțe de laxative. Nu vor aduce smerenie, da măcar pot provoca o diaree, cât să-i pună la locul lor. Pe tron!

Fecioară

Potrivește apa să fie călduță, pregătește frumos săpunul potrivit (cel mai bun, investigat cu 3 luni înainte), apoi pune un cronometru pe telefon, să fie EXACT 20 secunde. În timpul ăla se uită în oglindă cu un ochi critic și unul satisfăcut; după câteva secunde știe exact că e persoana perfectă, dar că trebuie să îmbunătățească câte ceva urgent.

Apoi se vor gândi acid la toți muritorii de rând care nu se spală cum trebuie, dar ei sunt oricând acolo, gata să-i învețe cum să fie la standarde înalte.

Recomandare: Fă un tutorial pe Youtube cu “Spală-te pe mâini corect și ca o Divă”

Balanța

Ea se spală printre lacrimi și suspine. Și pentru că se gândește empatic și profund la toată suferința lumii și pentru că își dă seama ce specială e că se gândește la asta. E grațioasă în mișcări, iar cele 20 secunde par un dans demn de pus pe scenă.

Păcat că-n perioada asta nu poate să le vadă nimeni stilul sofisticat, așa că vor suna din clopoței la toți apropiații, să le amintească chiar și pe Video Call cât de valoroase sunt, printr-o mimică ușor îmbufnată, care vrea să aducă a eroină neînțeleasă și sacrificată pe altarul superficialității.

Recomandare: Stai în casă

Scorpion

Se spală după sex. Nu e vorba că atât de rar se spală pe mâini (Taurul deja s-a enervat), ci e vorba că atât de des fac sex.

Ei știu o grămadă de modalități de-a te spăla pe mâini (chiar și-n timpul sexului) și au o mulțime de soluții pentru orice problemă ai avea. Ochiul lor este precum un metru de croitorie și știu exact unde s-ar putea ascunde domnu`virus.

După operațiunea dușului, cu siguranță vor ține un webminar. Despre orice au prin minte. Și credeți-mă, au multe.

Recomandare: Din când în când ia tensiunea partenerei/partenerului de sex

Săgetător

El se spală pe mâini într-un mod spiritual. Dă drumul la apă, închide ochii și respiră profund, recunoscător și mai ales…conștient. Pentru el spălatul pe mâini este o meditație în sine și știe că va trebui să-i inspire și pe alții la asemenea dimensiuni astrale.

El se spală pentru că se bucură de lumea lui interioară nu pentru că se teme de virus. N-are cum să se sperie de asemenea mărunțișuri, când pe el nu-l răpune nici 3 organe cedate, imunitatea defectă și o ciumă. În filmul Die hard (Greu de ucis) personajul principal era cu siguranță un săgetător.

Recomandare: Dă-ne și nouă, celorlalte zodii, ce fumezi tu

Capricorn

El se spală pe mâini de trei ori, direct cu clor, spirt și alte 4 soluții dezinfectante, apoi se dă cu spray dezinfectant pe corpul dezgolit și papucii de casă. Asta după ce și-a curățat fizic și spiritual tot apartamentul cu  ajutorul unei echipe de curățenie + un medium și doi preoți.

După această operațiune, va posta pe facebook un filmuleț, cu o față serioasă și ochi pătrunzători și va spune “E important să fim bine”

Recomandare: Diluează soluțiile alea, te rog io!

Vărsător

Perspicace. E eficient în spălarea mâinilor și deviza lui e „Fraților, eu mă spălam și înainte!”

Pentru că ne vede ușor handicapați, ne arată cum să ne spălam util pe mâini fără să ne creem imagini de sine, să spunem că suntem tari că am descoperit săpunul. Apoi, nepăsător față de problematica #Spala-tePeMainiSiLaudă-teCuAsta, va merge la dans. În mansarda casei proprii.

Recomandare: Învață-ne Maestre, da fii mai îngăduitor cu noi

Pești

Ei se spală cu tincturile inventate cu o zi în urmă, după ce s-au burdușit cu vitamina C și propolis. Rămân visători și își imaginează cum va arăta următoarea lor afacere, după ce ne ridicăm din criză. Apoi se pun la somn că-s obosiți.

Recomandare: Nu consuma toată vitaminaC din farmacii.

 

Raluca Muresan

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *