close

Această secțiune din blog este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Cu seriozitate adică.

Orice asemănare este pur, dar nu și simplu…întâmplătoare!

Haideți să vedem unde-și petrec zodiile concediul, vacanța, zilele libere. În caz că mai au.

Berbec

Participă la un maraton. E singurul loc unde lumea se mișcă atât de repede pe cât îi place lui.

În plus, e o scuză bună să mănânce carbohidrați și batoane de ciocolată… energizante. De parcă ar mai avea nevoie de energie!

Taur

La un restaurant, unde-și planifică maiestuos planul pe cinci ani din viață și următoarele instrumente de tortură în cuplu, pentru a-și convinge partenerul că el are dreptate. Întotdeauna!

Gemeni

La Spa. Acolo poate să-și relaxeze multitudinea de voci interioare, care nu i-au dat pace din ’89 până-n prezent. Nu vor dispărea toate personalitățile lui, însă măcar vor înota în piscină și vor transpira la saună.

Rac

La frizerie, cosmetică sau manichiură. Căci locurile astea sunt cele mai potrivite pentru a-ți decarta toate dramele, apoi să ieși și înfrumusețat de acolo. La saloanele de mai sus au o șansă să-și acceseze viețile anterioare. Triste tare… Toate.

Leu

În funcție de valoarea și imaginea lui de sine…Va alege ori ceva grețos de scump și pretențios, ori ceva simplu, dar sălbatic. Important e să se laude cu orice ar decide să facă. El știe deja… E imposibil să nu-l vezi. Teatralitatea, vocea apăsată, poveștile multe…și cum îi va obosi pe cei care iau parte la scena lui din excursie… Va fi bonusul. În aparență. Că el știa de-acasă deja… Că va fi în centrul atenției.

Fecioara

Își petrece vacanța planificând-o. După ce decide destinația, până își culege informații și pregătește bagajul…observă că mai are doar două zile de concediu. Dar nu-i nimic. Le va folosi pentru a-i critica pe altii, care amărâții nu s-au documentat cu privire la starea vremii și-s penibili în maieuțe, în timp ce ea, fecioara, va defila ca o divă…cu o pelerină perfect asortată cu ghetuțele.

Balanță

Într-un loc special din mintea ei. Oricum puține lucruri și locuri ar mulțumi-o pe bune. Își va construi concediul acolo unde toată lumea e capabilă să-i recunoască rafinamentul. Și în timp ce își imaginează ce și cum vrea ea… Are două variante. Ori plânge că toată lumea e nașpa și ea stă acasă… Ori ascultă muzică în pat și zâmbește satisfăcută. Că e specială.

Scorpion

În pat. Preferabil cu un partener/parteneră; chiar dacă în oglinda de pe tavan…tot la el se va uita. Nici singur nu e supărat, că are abonament la Pornhub.

Săgetător

Oriunde. Cu el însuși să fie. Va sărbători în acest concediu încă un an de supraviețuire, ținând cont că niciodată n-ar renunța la obiceiurile lui de kamikaze. Sau macar va celebra relația bună pe care o are cu el însuși. Iar după o introspecție serioasă, va atinge alt nivel de Nirvana

Capricorn

În mama natură. Căci mama asta e singura care îl mai înțelege. Și acolo are posibilitatea de a-și spune despre el ce povești vrea, fără să fie contrazis. Oricum, se știe, el întotdeauna are dreptate

Vărsător

Într-un laborator de chimie. Vrea să fie pregătit pentru orice situație în care va avea nevoie de poțiunea aia magică, care va salva omenirea de la degradare și pieire.

Pești

Habar n-am.  Dacă are în vizor vreun loc exotic, noi celelalte zodii îl rugăm să ne scrie niște idei, că ui la noi. Suntem pierduți! Teach us master!

Leave a Response