close

Sunt tare bucuroasă să-ți arăt o mică surpriză la care am lucrat de-o vreme.

Un om tare fain și drag mie mi-a cerut într-o zi să-i scriu o listă cu 10 sfaturi/idei/gânduri ce cred că i-ar fi utile. Și scriindu-i, mi-am dat seama că și mie mi-e utilă lista aia. Așa că i-am scris 15 idei. Și mie mi-am scris 15 idei 🙂

Apoi el mi-a arătat o poză cu ideile respective scoase la imprimantă și lipite pe perete, să le aibă la vedere. Hihi!

Și m-am gândit „Ce-ar fi dacă aș scrie 365 idei pentru 2018?” Și m-am lăsat să mă dezlânțui, fără să mă opresc. Până la 365.

Drept să-ți spun, după ideile astea am rămas fără idei (dac-o fi posibil așa ceva), căci tocmai îi spuneam unei prietene că habar n-am cum să fac textul de prezentare al PDF-ului. Și mi-a zis să scriu ce-mi vine, așa că iată-mă!

Aceste 365 de idei nu vreau să le păstrez doar pentru mine, așa că dacă te atrage ideea și simți să ai și tu acces la ele, voi lăsa un link mai jos.

Poate nu vei găsi ce ar vrea mintea ta să găsești, dar e prea posibil să găsești ce are sufletul tău nevoie. 

În această cărticică electronică, scrisă cu mult drag…nu avem de-a face cu idei de afaceri și nici cu idei de seducție.

Nu există idei culinare sau de succes. Dacă acum cauți o pastilă magică pentru a ieși dintr-o situație, nu avem pastile magice.

În acest PDF avem de-a face cu gânduri și lecții de bun simț, experimentate de mine și de apropiații și clienții mei.

Vei vedea câte o idee valoroasă pentru fiecare zi a acestui an, 2018. Idee la care să te gândești, să auzi ce-ți zice și vocea ta interioară, să o rumegi bine, să-i simți textura, să-i miroși sensul, apoi s-o integrezi prin decizii, având experiența ta directă.

Aceste idei te pot duce spre afaceri mai prospere, relații mai bune, rețete mai sănătoase și o viață cu sens, dar astea vor fi doar efectele. Iar pastilele cele mai valoroase pentru un Azi și un Mâine mai bun…vor fi deciziile tale.

Avem 36 capitole mari, cu câte 10 idei și un capitol la final cu 5 jocuri de gândire creativă care-ți pot fi utile

O parte din capitolele de care m-am bucurat și eu sunt:

Responsabilitate, Viață, Consecințe, Lumină, dar și Întuneric, Emoții, Frică, Îngăduință, Omenie, Putere interioară, Încredere-n sine, Feminitate și Masculinitate, Relații și Sex, Filme și seriale, Muzică, Creativitate, Sănătate, Colaborare, Prezent și multe altele.

Dacă vrei PDF-ul cu cele 365 idei, îl găsești aici, cu acces download instant:  https://gumroad.com/l/fyRxv

Cost: 24 lei

 • PDF-ul îl poți achiziționa accesând linkul de mai sus, pentru plata directă cu cardul sau dacă vrei, prin transfer bancar (mergi la ghișeul băncii). Dacă alegi a doua opțiune (să mergi la bancă pt transfer într-un cont), comandă-l de la linkul următor : http://entuziasm.ro/produs/365-idei-de-bun-simt-pentru-2018/

Te îmbrățișez cu dragoste!

P.S. Dacă îți dorești să ai acest PDF, dar treci printr-o perioadă grea, nu ai bani, etc…te rog să-mi scrii un mail la muresanraluca@entuziasm.ro

Tags : featured
Raluca Muresan

The author Raluca Muresan

2 Comments

 1. Un material genial! Am reusit sa citesc o parte din el, pana mi-a trecut prin cap ca cel mai util pentru mine, ar fi sa citesc in fiecare zi o idee, de mai multe ori… sa fie ca un motto al zilei respective…Sunt convinsa ca dupa 365 de zile gandirea mea va fi alta, atitudinea mea va fi alta, alegerile mele vor fi altele…
  Cred ca daca as citi materialul integral, cea mai mare parte a ideilor le-as uita….as fi constienta pe moment de adevarul din spatele lor, dar nu as pune mare lucru in aplicare.
  Raluca, multumesc pentru ca existi!

  P.S. Acum introduc ideile in calendarul de la google, sa fiu sigura ca zilnic voi primi notificare pe telefon cu „motto-ul zilei” 🙂

  1. Ce fain! Foarte buna idee cu calendarul Google, hihi!
   Sa nu mai zic ca m-ai inspirat si pe mine cu niste super idei
   Multumesc de feedback, aprecieri si entuziasmul tau
   Te imbratisez!

Leave a Response